Label-UP logo

Krijg hulp bij het verduurzamen van je woning en bespaar aanzienlijk op je energierekening.

Woon je in Zaandam-Zuid of Tuindorp Oostzaan? Schrijf je in voor een vrijblijvend verduurzamingsadvies en ontdek hoe jij tot wel honderden euro's per jaar kunt besparen op je vaste lasten.

Kosteloos en vrijblijvend energielabel + adviesrapport met verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning

Wordt uitgevoerd door gecertificeerde en gekwalificeerde EnergiePrestatie-adviseurs

Snel online geregeld, helemaal vrijblijvend

450 verduurzamingsadviezen icon

Hoe we woningverduurzaming simpel, betaalbaar en effectief maken

Veel mensen willen graag aan de slag met het verduurzamen van hun woning, maar waar begin je? Label-UP helpt je graag op weg met helder en begrijpelijk verduurzamingsadvies voor jouw woning. Verduurzamen hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn. Lees hier hoe het verduurzamen van je woning betaalbaar en makkelijk kan zijn.

Mogelijk gemaakt door Rabobank

Dankzij de financiële bijdrage van Rabobank kunnen wij 450 huishoudens in Zaandam-Zuid en Tuindorp Oostzaan kosteloos verduurzamingsadvies aanbieden. Als coöperatieve bank levert Rabobank een actieve bijdrage aan een duurzame woningmarkt door een deel van het resultaat te investeren in maatschappelijke initiatieven. Een betere woontoekomst begint namelijk met verduurzamen. Je hoeft geen klant van Rabobank te zijn om van dit kosteloze advies gebruik te maken. Het advies van Label-UP is geheel onafhankelijk.

Icon met prijs verduurzamingsadvies

Woningverduurzaming met Label-UP, zo werkt het

Label-UP begeleidt je van begin tot eind met het verduurzamen van je woning. Hieronder staat uitgelegd welke stappen wij voor je doen om ervoor te zorgen dat je energierekening omlaag gaat.

Schema van woningverduurzaming
Uitleg stappenplan
icon van een woning voor verduurzaming

In dit scenario heeft de woning vóór verduurzaming Energielabel D en is de energierekening € 220 per maand.

adviesrapport icon

Label-UP gaat aan de slag om een verduurzamingsadviesrapport op maat voor de woning op te stellen. Het doel: om tegen minimale kosten een maximaal verduurzamingsresultaat te behalen.

verduurzaming financiering icon

We kijken voor welke subsidies en financieringsmogelijkheden de woning in aanmerking komt. Dit hoef je dus niet zelf uit te zoeken. Het doel: alles zo slim mogelijk financieren zodat je geen voordeel misloopt.

verduurzaming uitvoering icon

Je krijgt van ons hulp bij de uitvoering van de verduurzamingswerkzaamheden, zoals bij offertes opvragen en beoordelen.

icon van een woning na verduurzaming

In dit scenario heeft de woning na de verduurzaming Energielabel A++ en is de maandelijkse energierekening gezakt tot nog maar € 90 per maand.

Dit is wat inbegrepen is

Label-UP begeleidt je van begin tot eind met het verduurzamen van je woning. In deze verduurzamingsservice van Label-UP zit inbegrepen:
Altijd inbegrepen:

Onze gecertificeerde en gekwalificeerde EnergiePrestatie-adviseurs inspecteren je woning volgens de door de overheid opgestelde NTA8800 richtlijnen.

Je krijgt een nieuw officieel energielabel zoals de woning is vóór de verduurzaming. Deze is 10 jaar geldig (naast dat deze geschikt is voor verduurzaming, is deze ook geldig voor verkoop of verhuur). Hiermee leren we exact wat de situatie is van jouw woning.

Je krijgt een op maat gemaakt verduurzamingsadvies voor je woning. We lichten het advies persoonlijk toe. Het doel: om tegen minimale kosten een maximaal verduurzamingsresultaat te behalen.

Optioneel en geheel vrijblijvend (niet verplicht):

Optioneel: Wil je niet alleen het advies, maar ook de woningverduurzaming uitvoeren? Dat is geheel vrijblijvend en niet verplicht.

Optioneel: Hulp & advies met subsidies & financiering.

We kijken voor welke subsidies en financieringsmogelijkheden de woning in aanmerking komt. Dit hoef je dus niet zelf uit te zoeken. Het doel: alles zo slim mogelijk financieren zodat je geen voordeel misloopt. Deze ondersteuning is ook kosteloos.

Optioneel: Hulp & advies bij de uitvoering.

Je krijgt van ons hulp bij de uitvoering van de verduurzamingswerkzaamheden, zoals bij offertes opvragen en beoordelen. Deze ondersteuning is ook kosteloos.

Er zijn slechts 450 plekken beschikbaar, schrijf je dus snel in!
Icon met prijs verduurzamingsadvies
Goed om te weten

Is woningverduurzaming duur?

Nee. Het is een misvatting dat het verduurzamen van een woning heel duur of lastig te financieren is. Er zijn verschillende manieren waarop je hulp kunt krijgen.

Manieren van verduurzaming financiering
Energiebespaarlening warmtefonds

Een aantrekkelijke lening, waarbij er in sommige gevallen zelfs maar 0% rente betaald hoeft te worden (bij een verzamelinkomen < 65.000 euro per jaar).

Hypotheek ophoging

In sommige gevallen kan de hypotheek opgehoogd worden, overleg met een hypotheekadviseur wat de beste keuze is.

Groene lening

Veel banken verschaffen een “groene lening” voor het verduurzamen van je woning.

Financiering uit eigen middelen

Je kunt natuurlijk ook eigen spaargeld inzetten. Maar dan wil je wel weten waar je dit het beste in kunt investeren. Daar helpen we bij.