Label-UP logo

Een Label-UP met Rabobank

Kosteloos en vrijblijvend energielabel + adviesrapport met verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning

Wordt uitgevoerd door gecertificeerde en gekwalificeerde EnergiePrestatie-adviseurs

Snel online geregeld, helemaal vrijblijvend

In 60 seconden geregeld

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een energielabel en een maatwerk adviesrapport verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning 

Kartonnen huisje op grasmat met twee handen eronder

Steeds meer huiseigenaren willen duurzaam wonen. Duurzaam en energiezuinig wonen kan bijdragen aan het verlagen van je energierekening, kan leiden tot een hogere woningwaarde en het kan je wooncomfort verhogen en kun je bijdragen aan een betere wereld door minder CO2 uit te stoten.

Rabobank en Label-UP slaan de handen ineen om in een pilot te kijken hoe Rabobank kan helpen bij het verduurzamen van woningen. Wij zijn een samenwerkingspartner van Rabobank en volledig gecertificeerd in het afgeven van energielabels en het opstellen van persoonlijke adviesrapporten.

Hoe werkt deze pilot?

1

Rabobank heeft jou benaderd met een link naar deze pagina om deel te nemen aan de pilot Duurzaam Woonplan. Daarom kun je nu van Label-UP een nieuw vastgesteld energielabel krijgen en een gepersonaliseerd adviesrapport. Dit is voor jou kosteloos.

2

In een telefonisch gesprek maken wij met jou een afspraak voor een schouw van jouw woning. Tijdens de schouw worden alle kenmerken van de woning opgenomen die van belang zijn om een goed verduurzamingsadvies uit te brengen en waarmee jouw huidige energielabel wordt vastgesteld (conform de NTA8800 norm). Wij plannen ook gelijk een afspraak voor het adviesgesprek waarin jouw specifieke en wensen worden doorgesproken en waardoor er een persoonlijk advies ontstaat. Wij sturen jou na dat gesprek het adviesrapport per mail toe.

3

Aan de hand van het verduurzamingsadvies, is het aan jou welke verduurzamingsmaatregelen je laat uitvoeren. Iedere keuze hierin staat jou vrij.

Kies je ervoor om je huis te verduurzamen? Tot maximaal twee jaar na de schouw van de woning kun je bij ons jouw energielabel laten updaten, nadat er verduurzamingsmaatregelen zijn uitgevoerd. Dit toon je aan met foto’s en factuur. Dit label wordt dan ook geregistreerd en is maximaal tien jaar geldig.

Rabobank draagt de kosten voor het vaststellen van je energielabel, de schouw en het gepersonaliseerde adviesrapport. Het uitvoeren van de verduurzamingsmaatregelen vallen hier buiten. Voer je binnen 2 jaar verduurzamingsmaatregelen uit het rapport uit ontvang je nog wel kosteloos een (tweede) nieuw energielabel.

Als je gebruik maakt van dit aanbod betekent dit dat er gegevens zullen worden uitgewisseld door Label-UP met Rabobank. Dit gebeurt om uitvoering te geven aan de pilot. Deze gegevens worden zowel door Label-UP als door Rabobank verder niet met anderen gedeeld.

energielabels
verduurzamingsconsult icoon

Je woning aanmelden voor de pilot Duurzaam Woonplan

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een energielabel en een maatwerk adviesrapport verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning. Vul dit formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit aanbod is exclusief voor jouw huidige woning, is niet overdraagbaar en slechts twee weken geldig!

Een initiatief van

label-up logo diapositief

Door dit formulier in te dienen ga je akkoord met de privacy policies van Label-UP en Rabobank. Wil je weten hoe er verder met je gegevens om wordt gegaan? Lees dan het privacy statement van Rabobank en de privacy policy van Label-UP.

Verder goed om te weten:

Portret van Rick van Bee, EnergiePrestatie-adviseur
Ik sta voor je klaar

Heb je een vraag? Bel gerust tussen 09-17u.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.