Label-UP logo

Pilotvoorwaarden Duurzaam Woonplan

 1. De klant is ermee bekend met het feit dat deze deelneemt aan een pilot.
 2. Onder ‘de pilot’ wordt verstaan de Pilot voor het Duurzaam Woonplan van de Rabobank.
 3. Het onderzoeksdoel van deze pilot is voor Rabobank op welke wijze Rabobank haar klanten kan helpen om hun woning te gaan verduurzamen. Welke bijdrage Rabobank kan leveren om de klant inzicht te geven in de mogelijkheden voor het verduurzamen van zijn woning.
 4. Rabobank wil onderzoeken of haar klant in het verleden al verduurzamings-maatregelen hebben getroffen of maatregelen wil gaan treffen die mogelijk een beter energielabel tot gevolg (kunnen) hebben.
 5. Onder ‘het aanbod’ in wordt verstaan het door Label-UP te laten vaststellen en registreren energielabel en het opstellen van het gepersonaliseerd adviesrapport.
 6. Na uitvoering van verduurzamingsmaatregelen conform het adviesrapport kan het energielabel worden geactualiseerd door Label-UP en opnieuw vastgesteld en geregistreerd. Het opnieuw (voor de tweede maal) vaststellen van het energielabel kan tot maximaal 2 jaar na de schouwdatum van Label-UP.
 7. Een geregistreerd energielabel is na registratie maximaal 10 jaar geldig.
 8. Het aanbod is enkel exclusief voor de aangeschreven klant en is niet overdraagbaar op anderen.
 9. Het aanbod is enkel te gebruiken voor de woning waar de aangeschreven klant ten tijde van het aanbod woonde en waar de klant een hypotheek van Rabobank op heeft.
 10. Het aanbod is na ontvangt maximaal 14 dagen geldig. Indien het aanbod per brief aan de klant is gedaan, geldt een maximaal 17 dagen na verzenddatum, om rekening te houden met eventuele verzendtermijn/vertraging. Na het verstrijken van voorgenoemde termijn kan de klant geen aanspraak meer maken op dit aanbod.
 11. De deelname van de klant is volledig vrijwillig.
 12. De klant kan te allen tijde besluiten zijn deelname te beëindigen. Dit kan middels een email naar: duurzaamwoonplan@rabobank.nl.
 13. De klant is ermee akkoord dat Label-UP de resultaten van het verduurzamingsadvies en energielabel met Rabobank zal delen.

Rechtstreeks contact met een energieadviseur?

Onze energieadviseurs staan elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wij bellen je terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Door dit formulier in te dienen ga je akkoord met onze en privacy policy.

Terugbelverzoek

Maak een afspraak om teruggebeld te worden

Portret van Rick van Bee, EnergiePrestatie-adviseur
Ik sta voor je klaar

Heb je een vraag? Bel gerust tussen 09-17u.