Energielabel aanvragen in Amsterdam

Energielabel Amsterdam

Ook in Amsterdam is het sinds 1 januari 2021 wettelijk verplicht om een energielabel te hebben wanneer een woning verkocht of verhuurd wordt. Dat betekent dat ook jij een energielabel moet aanvragen als je verhuisplannen hebt. Voorheen kon je een energielabel gemakkelijk aanvragen bij de overheid, maar dat is helaas niet meer zo.

Op deze pagina beantwoorden we al jouw vragen rondom energielabels in Amsterdam.

Waarom een energielabel in Amsterdam?

Amsterdam kenmerkt zich doordat veel huizen verkamerd zijn. Dat betekent dat panden vaak opgesplitst worden in meerdere woningen. In de regel is het voordeel daarvan dat een woning die wordt ingesloten door andere appartementen energiezuiniger is. Er gaat namelijk minder warmte verloren.

Een energielabel geeft je inzicht in de energiezuinigheid van je woning en hoe je deze eventueel kunt verbeteren. Hoe groener je energielabel, hoe positiever de impact op de waarde van je woning. Daarnaast kunnen energiebesparende maatregelen de maandelijkse gas- en elektrarekening verlagen.

Niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor jouw portemonnee!

Goedkoop energielabel aanvragen in Amsterdam

LabelUP is gevestigd in Amsterdam en daardoor met veel inspecteurs actief in deze regio. Daarom kunnen wij een lage prijs aanbieden voor onze services. Wij bieden dan ook de laagste prijs garantie, wat inhoudt dat je nergens een goedkoper energielabel zal vinden.

Benieuwd of we ook bij jou langs kunnen komen? We zijn onder andere actief in Hoofddorp, Landsmeer, Muiden, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Ouderkerk aan de Amstel en Zaandam. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijs energielabel bij LabelUP

Kijk op onze prijzenpagina voor

de actuele kosten van een energielabel in Amsterdam. De kosten verschillen namelijk per type en grootte van de woning. Bij een appartement kunnen wij nóg scherpere prijzen aanbieden dan bij een eengezinswoning.

Snelle levering

Laagste prijs garantie

Woning verduurzamen in Amsterdam

Ben je van plan om je woning in Amsterdam te verduurzamen voor een groener energielabel? Of ben je gewoon ontevreden met je huidige energielabel en wil je graag advies? Wij helpen je graag op weg. Tijdens onze Quickscan gaan wij met je in gesprek over de mogelijke investeringen in de duurzaamheid van je huis of appartement. Hierbij bespreken we natuurlijk ook de goedkopere opties met een snelle terugverdientijd.

Aangezien veel woningen in Amsterdam monumenten zijn, zullen wij ook adviseren over het aanvragen van eventuele benodigde vergunningen.

Interesse? We bieden de Quickscan t.w.v. €225,- tijdelijk helemaal gratis aan!

Energielabelhulp van LabelUP

Wil je een energielabel aanvragen bij ons? Dan kun je direct contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om samen een afspraak in te plannen. Op een moment dat het jou uitkomt, komt onze energieprestatie inspecteur bij je langs om vervolgens het energielabel te berekenen met onze speciale software.

Energielabel aanvragen via LabelUP
portretfoto van een vrouwelijke medewerker met pony
Ik sta voor je klaar

Heb je een vraag? Bel gerust tussen 09-17u.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.