Energielabel aanvragen in Rotterdam

Energielabel Rotterdam

Op zoek naar een energielabel in Rotterdam? Bijvoorbeeld omdat je je huis gaat verkopen of verhuren? Of simpelweg omdat je meer inzicht wilt in de energiezuinigheid van je woning? Dan ben je bij LabelUP aan het goede adres. We zijn onder andere actief in Dordrecht, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Maassluis, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse, Schiebroek en Ridderkerk.

Waarom een energielabel in Rotterdam?

Naast dat het sinds 1 januari 2021 wettelijk verplicht is om een energielabel te hebben als je een woning wilt verhuren of verkopen, kan het ook zinvol zijn om het label als uitgangspunt te gebruiken voor eventuele verduurzamingsmaatregelen die je wilt nemen. Met een definitief energielabel weet je precies waar je woning nog tekort schiet en hoe je geld kunt besparen op je energierekeningen.

Goedkoop energielabel aanvragen in Rotterdam

Bij LabelUP bieden wij de goedkoopste energielabels aan van Rotterdam. Dit doen wij op basis van onze laagste prijs garantie. Wij kunnen deze lage prijs aanbieden en garanderen, omdat wij met meerdere gecertificeerde inspecteurs actief zijn in de regio Rotterdam.

Wil je een energielabel aanvragen bij ons? Dan kun je direct contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om samen een afspraak in te plannen. Op een moment dat het jou uitkomt, komt onze energieprestatie inspecteur bij je langs om vervolgens het energielabel te berekenen met onze speciale software.

Prijs energielabel bij LabelUP

De prijzen voor een energielabel aanvragen in Rotterdam verschillen per object en worden bepaald aan de hand van het aantal vierkante meters. Zo is een appartement (vaak) goedkoper dan een eengezinswoning. Bekijk onze prijzenpagina voor een overzicht van de prijzen.

Snelle levering

Laagste prijs garantie

Woning verduurzamen in Rotterdam

Heb je al een energielabel voor je woning in Rotterdam, maar ben je daar niet tevreden mee? Dan is de Quickscan van LabelUP echt iets voor jou. Vaak is het mogelijk om tegen relatief geringe kosten energiebesparende maatregelen te nemen. Daardoor kun je al snel een F-label veranderen in een D-label.


Mogelijke maatregelen zijn het isoleren van gevels, daken en vloeren. Ook de installatie van zonnepanelen of een hybride warmtepomp kan een enorm verschil maken in het energieverbruik. Dat heeft niet alleen een positieve uitwerken op de waarde van je huis, maar ook op je portemonnee.

Interesse? We bieden de Quickscan t.w.v. €225,- tijdelijk helemaal gratis aan!

Energielabelhulp van LabelUP

Weet je niet waar je moet beginnen? En of je überhaupt wel een energielabel nodig hebt? LabelUP is er voor al je vragen rondom energielabels. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Bekijk al onze veelgestelde vragen.

Energielabel aanvragen via LabelUP
portretfoto van een vrouwelijke medewerker met pony
Ik sta voor je klaar

Heb je een vraag? Bel gerust tussen 09-17u.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.