Label-UP logo

Wij zijn Label-UP

Wij helpen mensen en organisaties door de energietransitie met betaalbare energielabels en slim verduurzamingsadvies. Samen gaan we voor een duurzaam Nederland!

🚀 Snelle levering

📏 Nauwkeurige opnames

📢 Goede communicatie

👌🏼 Ruime ervaring

Wie is Label-UP?

Het Label-UP team

Ons team staat altijd voor je klaar, neem gerust contact met ons op.

Steven Kramer

Directeur Label-UP Verduurzaming

steven@label-up.nl

Jan Klouwer

Energieprestatie Adviseur

jan@label-up.nl

Daan van Londen

Energieprestatie Adviseur

daan@label-up.nl

Natasha Heiner

Manager Operations & Planning

natasha@label-up.nl

Kjeld Tax

Energieprestatie Adviseur

kjeld@label-up.nl

Gino Annokkee

Energieprestatie Adviseur

gino@label-up.nl

Daan Kusters

Verduurzamingsadviseur

daan.kusters@label-up.nl

Rick van Beek

Energieprestatie Adviseur

rick.van.beek@label-up.nl

Hans Kanters

Operationeel Directeur

hans@label-up.nl

Andrea Weber

Energieprestatie Adviseur

andrea@label-up.nl

Bob Zoomers

Stagiair

bob@label-up.nl

Floris Engelkes

Algemeen Directeur

floris@label-up.nl

Kees Plat

Office Manager

kees@label-up.nl

Rick Rottiné

Commercieel Directeur

rick@label-up.nl

Jij?

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen om ons team mee te verrijken.

Stuur ons gerust een open sollicitatie of check de vacatures onderaan deze pagina.

werken@label-up.nl

Een vaste prijs voor jouw energielabel

Wil jij je woning verkopen of verhuren en heb je nog geen energielabel? Dan ben je verplicht om er één aan te vragen.

BRL 9500 keurmerk logo
4 uit 5 sterren in donkergrijs

186 reviews

Onze waardes

Icoon van een gele gloeilamp

Expertise

De juiste expertise voor de juiste taak is essentieel. Al onze adviseurs zijn gediplomeerd en beschikking over ruime ervaring. Voor de meer gecompliceerde vragen wordt altijd de meer seniore medewerkers betrokken om de juiste expertise te hebben voor de uitvoering van de klus.

Icoon van een gele megafoon

Communicatie

Iedereen vind een heldere en duidelijke communicatie prettig, maar niet iedereen leeft daar naar. Bij Label-UP vinden wij een duidelijke en heldere communicatie wel vanzelfsprekend.

Icoon van gele euromunten

Prijs

Bij Label-UP begrijpen wij dat je niet te veel wilt betalen voor onze diensten. Door de optimalisatie van onze interne processen kunnen wij onze kosten lager houden dan onze concurrenten. Onze klanten plukken daar de vruchten van want onze prijzen zijn aanzienlijk lager dan de meeste van onze concurrenten!

Icoon van gele social media like

Plezier

Plezier in je werk is het allerbelangrijkste en dat is altijd het eerste uitgangspunt bij Label-UP. Wij willen tevreden en blije klanten zien, zodat wij zelf ook meer plezier in ons werk hebben! Met een lach en plezier in het werk krijgen wij uiteindelijk ook meer voor elkaar.

Missie en visie

Label-UP is een jonge enthousiaste organisatie gevestigd in Amsterdam en wij werken hoofdzakelijk met onze eigen adviseurs. Wij leiden onze eigen adviseurs op en hebben derhalve meer grip op de kwaliteit. Als je een afspraak met ons maakt, dan krijg je dus ook een afspraak met een adviseur die werkzaam is voor Label-UP.


Daardoor kan je bij ons een uitstekende service en kwaliteit verwachten. Wil je meer weten over de verduurzaming van je woning, kom dan ook gerust eens bij ons op kantoor langs voor een kop koffie en een goed gesprek over de verduurzaming van jouw woning!

Een energielabel kan een gunstig effect hebben op de verkoop- of verhuurprijs

Hoe groener je energielabel, hoe sneller je je huis verkoopt of verhuurt

Een energielabel geeft je inzicht in je energieverbruik en je maandelijkse kosten

Vacatures

Energie Prestatie Adviseur

40 | Amsterdam | MBO+

Als energie prestatie adviseur is je voornaamste focus het verrichten van inspecties van woningen bij de mensen thuis.

Bouwkundig stagiair

32-40 uur | Amsterdam | MBO4/HBO

Op zoek naar een leerzame stage als bouwkundig stagiair? Label-UP is een snelgroeiende start-up en op zoek naar jou!

SKG-IKOB certificatie

Wist je dat Label-UP dubbel gecertificeerd is door SKG-IKOB? Download onze certificaten via de knoppen hieronder.

Maatschappelijk verantwoord overnemen

Onze toewijding aan een duurzame toekomst

Bij Label-UP geloven we sterk in de kracht van bedrijven om positieve veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het uiteindelijk de private sector is die de echte noodzakelijke veranderingen in onze wereld teweeg kunnen brengen. Label-UP is opgericht met het doel om een bijdrage te leveren aan de oplossing van de klimaatcrisis. Daarnaast geloven wij in een inclusieve en rechtvaardige samenleving. Hieronder hebben wij een overzicht opgenomen van onze

belangrijkste doelstelling en overtuigingen.

Duurzaamheid

Bij Label-UP hebben we ons gecommitteerd aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering die duurzaamheid in het hart van ons bedrijf plaatst. We begrijpen de impact van onze activiteiten op het milieu en zijn vastbesloten om proactief bij te dragen aan het behoud van onze planeet. Ons milieubeleid omvat:

Duurzame Bedrijfspraktijken: We streven naar continu verbeterde operationele processen om ons energieverbruik te verminderen en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit omvat het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het minimaliseren van afvalstromen.

Klimaatneutraal: We streven naar een klimaatneutrale manier van werken. Bij alles wat wij doen is het uitgangspunt dat de energie-en Co2-besparingen van onze klanten groter moet zijn dan onze eigen uitstoot. Zo kunnen wij bijdragen aan een duurzame toekomst.

Milieuvriendelijke Producten en Diensten: We ontwikkelen voortdurend milieuvriendelijke producten en diensten om onze klanten te helpen bij het maken van duurzamere keuzes.

Circulaire Economie: We streven naar een circulaire economie door hergebruik en recycling te bevorderen, zowel intern als in samenwerking met onze partners.

Sociaal

Bij Label-UP geloven we in de kracht van mensen en streven we naar een inclusieve en rechtvaardige samenleving. We erkennen dat ons succes nauw verbonden is met het welzijn van onze medewerkers, klanten en de gemeenschappen waarin we actief zijn. Ons sociaal beleid omvat:

Werknemerswelzijn: We investeren in de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers door middel van opleiding, gezondheidsprogramma's en een positieve werkomgeving die diversiteit en gelijkheid bevordert.

Mensenrechten: We respecteren en bevorderen de mensenrechten in al onze activiteiten en in onze toeleveringsketen. We werken samen met leveranciers die onze waarden delen en streven naar eerlijke en ethische handelspraktijken.

Lokale Gemeenschappen: We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de gemeenschappen waarin we actief zijn. Dit omvat lokale ontwikkelingsinitiatieven, maatschappelijke betrokkenheid en het stimuleren van economische groei op lokaal niveau.

Klanttevredenheid: We zetten ons in voor het leveren van producten en diensten van hoge kwaliteit, terwijl we luisteren naar de behoeften en feedback van onze klanten om continu te verbeteren.

Bij Label-UP zien we maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een verplichting, maar als een kans om een positieve impact te hebben. We blijven ons inzetten voor het creëren van waarde voor alle belanghebbenden en streven ernaar een leider te zijn in duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Kartonnen huisje op grasmat met twee handen eronder

Rechtstreeks contact met een energieadviseur?

Onze energieadviseurs staan elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wij bellen je terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Door dit formulier in te dienen ga je akkoord met onze en privacy policy.

Terugbelverzoek

Maak een afspraak om teruggebeld te worden

Portret van Rick van Bee, EnergiePrestatie-adviseur
Ik sta voor je klaar

Heb je een vraag? Bel gerust tussen 09-17u.