Label-UP logo

Onze werknemers vertellen: Ruth Hofgren

Ruth Hofgren

Office manager

"Vol enthousiasme vertelde hij over zijn bedrijf en dat hij op zoek is naar collega’s die hem kunnen helpen"

"Vol enthousiasme vertelde hij over zijn bedrijf en dat hij op zoek is naar collega’s die hem kunnen helpen"

Al een tijdje had ik geen werk meer en ik was me aan het oriënteren en kijken wat zou ik leuk vinden om te gaan doen, tot dat ik een mail kreeg in mijn inbox van Floris , die mij had gevonden op werkzoekende en wellicht konden we wat voor elkaar betekenen .

Het feit dat Floris mij als eerste benaderde voor de functie van office manager liet een prettige eerste indruk achter en overtuigde mij om positief te reageren op zijn uitnodiging.

De eerste afspraak was op de Zuidas, waar Floris een unit huurde. Het Amsterdamse weer weerspiegelde volledig mijn humeur op de dag van de afspraak: warm en zonnig en natuurlijk zag ik er “netjes” uit. Aangekomen kwam Floris aanlopen in een korte broek en polo ik dacht ok , even omschakelen, want ja ik kwam wel naar de Zuidas waar iedereen toch netjes gekleed is. Ik moest in mijzelf lachen want dit was een vrolijke jongen man met zijn laptop in de hand en gelijk zei, zullen we even buiten zitten dan kunnen we even makkelijker praten en kennis maken.

Vol enthousiasme vertelde hij over zijn bedrijf en dat hij op zoek is naar collega’s die hem kunnen helpen, want de energielabel aanvragen kwamen nu wel heel veel binnen en zelf had hij bijna geen tijd meer om de afspraken te plannen in zijn agenda. Na een super leuk gesprek met Floris, was ik gelijk enthousiast en had er een super goed gevoel over om het opstartend bedrijf mee te helpen groeien, waarin je eigen draai en zeker ook je kwaliteiten kan inzetten. Na een week belde Floris en hij zag het wel zitten om met mij verder te gaan, ondertussen had hij nog iemand anders aangenomen en we zouden een paar weken later beginnen.

Het inwerken samen met mijn collega Kees ging goed en we konden aan de slag op de Zuidas, waarin we de afspraken gingen inplannen en de mails beantwoorden en er was ook de uitwerking van de energielabels die Floris op locatie deed, dat betekende de formulieren van de klanten uitrekenen en verwerken. Ik bleek daar niet zo goed in te zijn, maar nu hebben wij fantastische Epa assistenten die dat elke dag met veel toewijding en plezier doen.

Na een tijdje gingen de aanvragen zo snel dat Floris die eerst een paar dagen werkte nu een hele volle week aan de gang kon gaan, maar daardoor kon hij zich niet helemaal focussen op Label-UP zo goed mogelijk verder te laten groeien. Tijd voor een nieuwe collega die ook op bezoek ging bij de klanten. De nieuwe inspecteur is ons team komen versterken en werkt ondertussen fulltime.

De locatie waarin wij zaten die voldeed niet meer, vooral dat we steeds meer collega’s erbij krijgen en ook op zoek zijn naar nieuwe collega’s om Label-Up verder te helpen groeien. Wij zitten nu op een eigen locatie in Amsterdam waarin wij een team hebben van Epa assistenten, 3 inspecteurs en onze stagiaire Anna. Het leuke van Label-Up is dan ook de diversiteit van collega’s of je nu op zoek bent naar een bijbaan naast je studie, voor het uitwerken van Energie labels of je denkt ik wil zelf ook op pad gaan en de vrijheid hebben om zelfstandig te kunnen werken als inspecteur of dat je een paar dagen ons backoffice wil komen helpen ondersteunen, alles is mogelijk. De opleiding van inspecteur wordt zelfs betaald en je krijgt een auto, laptop en mobiel van Label-Up.

Wij gaan zelfs nu verhuizen naar een nieuwe locatie in Weesp waarin we een super gaaf pand gaan betrekken, waarin alles nieuw is en een heerlijke mooie werkplek gaat komen om plezier en werk te combineren.

Ik merk dat ik nog wel uren kan vertellen over Label-Up, maar dat zal ik niet doen, wat ik wel echt zo leuk vind is dat Floris je helemaal vrij laat om je werk zo goed mogelijk te doen en je daarin stimuleert en helpt om verder te groeien en zijn kennis met je te delen.

Samen met onze kantoor hond Gijs zullen wij de klant en de toekomstige klanten op het gebied van duurzaamheid, advies en energie labels op elk gebied verder helpen met onze expertise voor een mooiere en betere toekomst .

Rechtstreeks contact met een energieadviseur?

Onze energieadviseurs staan elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wij bellen je terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Door dit formulier in te dienen ga je akkoord met onze en privacy policy.

Terugbelverzoek

Maak een afspraak om teruggebeld te worden

Portret van Rick van Bee, EnergiePrestatie-adviseur
Ik sta voor je klaar

Heb je een vraag? Bel gerust tussen 09-17u.