Label-UP logo

Onze werknemers vertellen: Verhaal 1

Samuel Heyligers

EPA-Assistent‘’Label-Up biedt mij een flexibele, leerzame en diverse parttimebaan, die ik vrijwel nergens anders kon vinden.''

‘’Label-Up biedt mij een flexibele, leerzame en diverse parttimebaan, die ik vrijwel nergens anders kon vinden.''

Label-Up biedt mij een flexibele, leerzame en diverse parttimebaan, die ik vrijwel nergens anders kon vinden. Door de enorme diversiteit in de woningbouw is geen dag hetzelfde en ik werk met veel plezier aan de ondersteuning van het monitoren en adviseren bij de duurzame transitie in de huizensector. Door de toegenomen vraag naar duurzame huisvesting en lagere energiekosten, zie ik veel potentie in de activiteiten van Label-Up. Het is een jong bedrijf dat ontzettend snel groeit wat mij natuurlijk nog meer aanspreekt en motiveert.

Daarnaast krijg ik veel vrijheid en kan ik flexibel mijn werk inrichten. De combinatie van een jong team met ervaren medewerkers zorgt voor een gezellige, diverse werkomgeving die veel vruchtbare inzichten oplevert. Het bedrijf groeit snel en nieuwe werknemers worden zijn binnen no-time volwaardig onderdeel van ons team. Ik ga met veel plezier naar werk en wordt ook aantrekkelijk gecompenseerd ervoor.

Rechtstreeks contact met een energieadviseur?

Onze energieadviseurs staan elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wij bellen je terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Door dit formulier in te dienen ga je akkoord met onze en privacy policy.

Terugbelverzoek

Maak een afspraak om teruggebeld te worden

Portret van Rick van Bee, EnergiePrestatie-adviseur
Ik sta voor je klaar

Heb je een vraag? Bel gerust tussen 09-17u.